Υλικά :
- 1 κούπα αλεύρι καρύδας βιολογικό
- 1 κούπα τριμμένη καρύδα
- 1 κούπα ινδοκάρυδο
- 3 αυγά
- 1/2 κούπα βούτυρο καρύδας βιολογικό λιωμένο
- 1 κούπα γάλα καρύδας βιολογικό
- 1 βανίλια
- 1 κουταλάκι μπέκιν
Εκτέλεση :
Βάζουμε όλα τα στεγνά υλικά(αλεύρι καρύδας, νιφάδες καρύδας, μπέκιν, ινδοκάρυδο, βανίλια) σ΄ ενα μπόλ και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και μετά τα αυγά και τέλος το γάλα ενώ ανακατεύουμε συνεχώς ώστε να σχηματιστεί μια εύπλαστη μαλακία ζύμη.Αν χρειαστεί προσθέτουμε αλεύρι ή γάλα αν είναι σφιχτή ή πολύ μαλακιά η ζύμη αντίστοιχα.
Άν θέλουμε 5 λεπτά πρίν τα βγάλουμε απ το φούρνο πασπαλίζουμε τα μπισκότα με ινδοκάρυδο στην επιφάνεια!
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Άν θέλουμε 5 λεπτά πρίν τα βγάλουμε απ το φούρνο πασπαλίζουμε τα μπισκότα με ινδοκάρυδο στην επιφάνεια!
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου