Υλικά για 4 άτομα :
- 500γρ. φετουτσίνι
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε σπιρτόξυλα
- 2 κόκκινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1/2 γρ. σαφράν
- 100ml ρακόμελο
- ελαιόλαδο
- αλάτι,πιπέρι
- τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση :
- Βράζουμε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με λίγο λάδι για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά,στη συνέχεια προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το σαφράν και ανακατεύουμε ενώ έχουμε χαμηλώσει τη φωτιά για 5 λεπτά.
- Σβήνουμε με το ρακόμελο και το αφήνουμε να απορροφηθεί εντελώς
- Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και ελαιόλαδο ενώ έχουμε σβήσει τη φωτιά.
- Ανακατεύουμε τα φετουτσίνι με τη σάλτσα. Σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε την τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή σας όρεξη!
Καλή σας όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου