menu

Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

~ Φετουτσίνι με κολοκυθάκια,σαφράν και ρακόμελο ~

    



Υλικά για 4 άτομα

 - 500γρ. φετουτσίνι
 - 2 κολοκυθάκια κομμένα σε σπιρτόξυλα
 - 2 κόκκινα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
 - 1/2 γρ. σαφράν
 - 100ml ρακόμελο
 - ελαιόλαδο
 - αλάτι,πιπέρι
 - τριμμένη παρμεζάνα 

Εκτέλεση :

- Βράζουμε τα φετουτσίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με λίγο λάδι για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά,στη συνέχεια προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και το σαφράν και ανακατεύουμε ενώ έχουμε χαμηλώσει τη φωτιά για 5 λεπτά.
 - Σβήνουμε με το ρακόμελο και το αφήνουμε να απορροφηθεί εντελώς
 - Προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και ελαιόλαδο ενώ έχουμε σβήσει τη φωτιά.
 - Ανακατεύουμε τα φετουτσίνι με τη σάλτσα. Σερβίρουμε στα πιάτα και πασπαλίζουμε την τριμμένη παρμεζάνα.
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου